HOME

HOME

Edukacija

Unitech vam pruža mogućnost stalnog usavršavanja. Unitech Edukativni centar vam omogućuje da dobijete  informacije o CND proizvodima i načinu njihove primene, o  najnovijim trendovima, zatim saznanje o novim proizvodima za negu i stajling kose, novim tehnikama bojenja, šišanja i svim veštinama kako biste zablistali u svetu inovacija i istakli se u svom poslu.

Ugostili smo mnoge svetski poznate frizere među kojima su Nick Irwin i Akos Bodi...Prvi smo organizovali frizerski šou na kojem su učestvovali predstavnici akademije Tony&Guy. Naši frizeri su tom prilikom mogli uživo da vide rad svetskih frizera i da prenesu ovo iskustvo u svoje salone.
U okviru seminara koje organizujemo naš gost je bio i Antonio Santoni, čuveni italijanski frizer, član internacionalnog Alter Ego Italy tima. Posetio nas je i Carl Zachau, Tigi-jev internacionalni edukator.
Unitech organizuje i sertifikovane CND kurseve za nokte, Shellac i Brisa Lite (Smoothing i Sculpting). Naši CND internacionalni edukatori Verica Ljubišić i Daniela Gvojić  pružiće vam profesionalnu obuku i saznanje o svim CND proizvodima koji su neophodni da zablistate u svom poslu.

Ukoliko ste zainteresovani za ovakav način usavršavanja, možete nam ostaviti vašu e-mail adresu preko koje ćemo vas obaveštavati o svim edukacijama u okviru Unitech Edukativnog centra.