Na 31. međunarodnom Sajmu kozmetike i nege kose koji se održao 12. i 13. maja ove godine, Unitech je, kao i prethodnih godina, uz novitete u svojoj ponudi namenjene frizerskim i kozmetičkim salonima posetiocima pripremio i brojna iznenađenja.

Na Unitech bini frizeri su oba dana predstavljali aktuelnosti po pitanju kose. U subotu su učestvovali Biljana Poljak – Studio Allegra, Marijana Kukrić – Salon Ubavica, Goran Gajić – Salon Gaja, Aleksa Rabrenović - Salon Mr Hair Aleksa Rabrenović i Milica Štegmajer – Salon Kiss Kiss Bang Bang. U nedelju su nastupili Tanja Medić i Nikola Pirić - Salon Ogledalce Ogledalce, Zlata Andrić - Academy Andrić, Andrija Nikitović Brica - Berberaj Čarolija, Muamera Bešić i Edina Baluković – salon Deja Vu, i na kraju Ana Vujčić, Aleksandra Brdar i Danijela Budimir – Salon Happy Team.

Brendove Juliana Nails i Juliana Lashes promovisale su licencirane edukatorke Maja Jelača i Ankica Nuredinoski dok su za CND bile zadužene Ines Ćoso i Maja Davidović.

Deo svog bogatog asortimana posetioci su mogli videti u izložbenom delu, a sve o brendovima koje Unitech zastupa čuti od menadžera.

Do sledećeg susreta dešavanja u Unitech-u možete pratiti na našim stranicama.