Na 10. Nedelji mode u Novom Sadu Unitech je, kao i pethodnih godina, bio generalni sponzor manifestacije koja je trajala od 24. do 29. aprila.

Unitech Professional Team je bio zaslužan za sve frizure koje su modeli nosili. Od romantičnog  otvaranja u Dunavskom parku do svečanog zatvaranja u Srpskom narodnom pozorištu oni su iz večeri u veče ostvarivali zamisli modnih kreatora i dopunjavali čaroliju revija. Za stilizovanje su koristili renomirani italijanski brend Alter Ego Italy.

Mima, Milica, Miljana, Nadica, Biljana, Mina, Doris i Lazar čine ovaj fantastični Unitech Professional Team. Kažu da su modni stilisti tražili uglavnom talase u kosi, neobavezne punđe, sa pramenčićima koji meko uokviruju lice, ali bilo je i ukrasa u kosi, u zavisnosti od modela, i kosa zalizana gliterima kako bi davala dodatni sjaj.

Za stlizovanje frizura najviše su koristili Alter Ego Hasty Too lak za kosu, gel iz iste linije, sprej za zaštitu kose od toplote koji daje i dodatni sjaj kosi, i mnoge druge preparate iz linije Hasty Too, a za muške frizure i brade preparate iz linije Grooming. Za uvijanje kose tu su bili prese za kosu, uvijači (kupe), i, naravno, njihova kreativnost i veština.

I ovog puta Unitech i Unitech Professional Team blistali su punim sjajem i obeležili Serbia Fashion Week!