Drugi o nama

“„Naša saradnja, iako je počela kroz poslovno okruženje, uvijek je bila veoma personalna i zasnovana na dobrom prijateljstvu“; kaže Elvir Bajrić i ističe kako je poznanstvo počelo pre četrnaest godina jer su u isto vreme Unitech i on postali distributeru brenda TIGI. Sledećih godina saradnja se nastavlja preko stalnih susreta u Londonu, na organizovanim seminarima, raznim dešavanjima koja su organizovali i Unitech i on sam. Elvir dodaje:“ Mogu reći da je Unitech uticao i na razvoj moje..."

Elvir Bajric

“Saradnju sa Unitechom sam započeo pre dve godine kada je u Novom Sadu održan prvi Serbia Fashion Week. Sve pohvale im upućujem što se saradnje tiče. Kako se dogovorimo, tako i bude jer sve što obećaju, ispune. Otvoreni su za saradnju, za dogovor, sugestiju. Imaju vrhunske preparate potrebne za jedan salon. Zastupaju odlične brendove, a TIGI je u samom vrhu."

Petar Kostic

Kostic hair studio

AE Tropical Unitech

Edukacija


Unitech vam pruža mogućnost stalnog usavršavanja. Unitech Edukativni centar vam omogućuje da dobijete  informacije o CND proizvodima i načinu njihove primene, o  najnovijim trendovima, zatim saznanje o novim proizvodima za negu i stajling kose, novim tehnikama bojenja, šišanja i svim veštinama kako biste zablistali u svetu inovacija i istakli se u svom poslu.

Ugostili smo mnoge svetski poznate frizere među kojima su Nick Irwin i Akos Bodi...Prvi smo organizovali frizerski šou na kojem su učestvovali predstavnici akademije Tony&Guy. Naši frizeri su tom prilikom mogli uživo da vide rad svetskih frizera i da prenesu ovo iskustvo u svoje salone.
U okviru seminara koje organizujemo naš gost je bio i Antonio Santoni, čuveni italijanski frizer, član internacionalnog Alter Ego Italy tima. Posetio nas je i Carl Zachau, Tigi-jev internacionalni edukator.
Unitech organizuje i sertifikovane CND kurseve za nokte, Shellac i Brisa Lite (Smoothing i Sculpting). Naši CND internacionalni edukatori Verica Ljubišić i Daniela Gvojić  pružiće vam profesionalnu obuku i saznanje o svim CND proizvodima koji su neophodni da zablistate u svom poslu.

Ukoliko ste zainteresovani za ovakav način usavršavanja, možete nam ostaviti vašu e-mail adresu preko koje ćemo vas obaveštavati o svim edukacijama u okviru Unitech Edukativnog centra.

Newsletter lista Edukativnog centra