Drugi o nama

“„Naša saradnja, iako je počela kroz poslovno okruženje, uvijek je bila veoma personalna i zasnovana na dobrom prijateljstvu“; kaže Elvir Bajrić i ističe kako je poznanstvo počelo pre četrnaest godina jer su u isto vreme Unitech i on postali distributeru brenda TIGI. Sledećih godina saradnja se nastavlja preko stalnih susreta u Londonu, na organizovanim seminarima, raznim dešavanjima koja su organizovali i Unitech i on sam. Elvir dodaje:“ Mogu reći da je Unitech uticao i na razvoj moje..."

Elvir Bajric

“Saradnju sa Unitechom sam započeo pre dve godine kada je u Novom Sadu održan prvi Serbia Fashion Week. Sve pohvale im upućujem što se saradnje tiče. Kako se dogovorimo, tako i bude jer sve što obećaju, ispune. Otvoreni su za saradnju, za dogovor, sugestiju. Imaju vrhunske preparate potrebne za jedan salon. Zastupaju odlične brendove, a TIGI je u samom vrhu."

Petar Kostic

Kostic hair studio

AE Tropical Unitech

Drugi o nama

Mile Vlajković - Dupli pobednik Alter Ego konkursa

Bed Head koristim od kako se pojavio na tržištu kod nas. Radio sam sa skoro svim kvalitetnijim brendovima ili ih barem probao. Sada koristim Alter Ego boje i Organic liniju šampona koji su mi trenutno najbolji za negu problematične kose: protiv opadanja, peruti, masne kose i osetljivog temena i njih rado preporučujem svima. Za negu farbane kose koristim Bed Head i S factor. Najbolja maska za negu suve kose je Colour Goddess zato što se najsuvlja i prezamršena kosa vrlo lako češlja, i ostaje meka posle ispiranja.

Omiljeni stajling preparat mi je mat manipulator krema (Manipulator Matte). Sviđa mi se jer na toploti menja teksturu i postaje kao vosak, a kada se ohladi ostavlja kosu čvrstom, održava volumen i kosa izgleda zdrava.

Saradnju sa Unitech kompanijom bih preporučio svima koji žele biti kvalitetni i uspešni frizeri.

Ogroman izbor kako preparata tako i opreme za frizerske salone učiniće vaš salon jednim od najboljih! Zahvalan sam ovoj kompaniji na bogatom i kvalitetnom asortimanu koji mi pomaže da ostvarim sve svoje ciljeve!


Nenad Pop - Vlasnik frizerskog salona Studio Pop Style, Bačka Palanka

Dugi niz godina koristim ALTER EGO profesionalnu kolekciju proizvoda, koju uvozi Unitech kompanija. Mogu reći da sam jednim delom zaslužan što je ona prisutna na prostorima Srbije jer sam bio jedan od frizera koji su testirali proizvode i dali svoje stručno mišljenje. Kolekcijom su zadovoljni i moji klijenti jer proizvođač prati trend i trudi se da sadrži svaki produkt koji je potreban da bi se obavio bilo koji tretman na zahtev klijenta. Pored ALTER EGO kolekcije koristim i TIGI; BED HEAD i CATWALK proizvode za styling. Većina mojih klijenata ove proizvode koriste da bi održavali frizuru do sledećeg dolaska.

Izuzetna usluga, profesionalan odnos i odličan asortiman kvalitetnih proizvoda čine da uspešno sarađujemo godinama!


Dušan Šovljanski - Salon „Šovljanski“ Novi Sad

Dugi niz godina sarađujem sa Unitech-om i veoma sam zadovoljan ovom kompanijom i načinom poslovanja. Unitech je generalni distributer i uvoznik Tigi kozmetike za Srbiju, koju koristim u svom salonu.

Tigi proizvode preporučujem svim svojim klijentima, od boja za kosu do stajling proizvoda. Izuzetno su dobri i kvalitetni. Imaju odličan sastav i sjajan dizajn. TIGI boje dozvoljavaju da frizer iskaže svoju kreativnost, mogu se kombinovati i dobijati nove nijanse.

Od Tigi preparata bih izdvojio Catwalk Session Series Salt Spray koji se koristi kao stajling preparat za završni efekat. Može se koristiti kako za dugu, tako i za kratku kosu. Sa vrlo malo koraka oblikuje se dobra frizura. Njegova brižljivo dizajnirana formula vam omogućava da kontrolišete kovrdžanje i vlažnost kose, a zahvaljujući morskoj soli možete da definišete najčudesnije lokne. Kao nakon plivanja u moru. Tu je i Superstar, zatim Small Talk krema i za ravnu i za kovrdžavu kosu koja daje volumen kosi. Sa ovim preparatima postižu se odlični rezultati. TIGI dozvoljava sve oblike koje žene traže i žele da nose. S njim možete postići i svakodnevni, opušteni izgled, ali i onaj uglađeniji, mekši, možda ozbiljniji. Za svačije ukuse.