Drugi o nama

“„Naša saradnja, iako je počela kroz poslovno okruženje, uvijek je bila veoma personalna i zasnovana na dobrom prijateljstvu“; kaže Elvir Bajrić i ističe kako je poznanstvo počelo pre četrnaest godina jer su u isto vreme Unitech i on postali distributeru brenda TIGI. Sledećih godina saradnja se nastavlja preko stalnih susreta u Londonu, na organizovanim seminarima, raznim dešavanjima koja su organizovali i Unitech i on sam. Elvir dodaje:“ Mogu reći da je Unitech uticao i na razvoj moje..."

Elvir Bajric

“Saradnju sa Unitechom sam započeo pre dve godine kada je u Novom Sadu održan prvi Serbia Fashion Week. Sve pohvale im upućujem što se saradnje tiče. Kako se dogovorimo, tako i bude jer sve što obećaju, ispune. Otvoreni su za saradnju, za dogovor, sugestiju. Imaju vrhunske preparate potrebne za jedan salon. Zastupaju odlične brendove, a TIGI je u samom vrhu."

Petar Kostic

Kostic hair studio

AE Tropical Unitech

Online formular

Modeli unitech

Postani model za frizure!

O tvojoj kosi brinuće frizeri profesionalci - bez tvojih troškova.
Ukoliko karakteristike tvoje kose odgovaraju našim potrebama koje su različite tokom godine, kontaktiraćemo te i dogovorićemo se gde, kada i na koji način ćemo tretirati tvoju kosu.

Kompanija Unitech zastupa najpoznatije svetske brendove i najkvalitetniju kozmetiku za kosu.

Tim profesionalnih frizera Unitecha koristiće najnoviju, kao i isprobanu kozmetiku kojom prati poslednje modne trendove – dobićete potpuno besplatno novu modernu fizuru koja odgovara vašem stilu, obliku lica i tenu.

Frizeri profesionalci će na različitim edukativnim seminarima koristiti poznatu i novu kozmetiku koju će na vašoj kosi predstaviti ostalim frizerima.

Pružamo besplatno različite usluge - bojenje kose, ispravljanje kose, mini-val, šišanje i stilizovanje - reci nam kakav tretman kose želiš?

Potrebe kompanije Unitech za modelima za frizure su različite tokom jedne godine. Biće kontaktirani svi modeli koji budu odabrani od strane frizera profesionalca. To zavisi od dužine, tipa, boje i kvaliteta kose.

Sve pristigle prijave aktuelne su tokom cele godine; kontaktiraćemo vas u zavisnosti od potrebe.
Prijavi se putem ovog formulara:

Politika privatnosti
Svi pristigli podaci biće korišćeni u skladu sa Politikom privatnosti i koristiće se samo za potrebe kompanije Unitech u odabiru modela za frizure. Ni jedan podatak, niti fotografija koja je pristigla putem formulara na veb-sajtu www.unitech.rs, neće biti prosleđena drugom licu, niti će biti iskorišćena u druge svrhe bez dozvole lica koje se prijavilo za modela za frizure.