Drugi o nama

“„Naša saradnja, iako je počela kroz poslovno okruženje, uvijek je bila veoma personalna i zasnovana na dobrom prijateljstvu“; kaže Elvir Bajrić i ističe kako je poznanstvo počelo pre četrnaest godina jer su u isto vreme Unitech i on postali distributeru brenda TIGI. Sledećih godina saradnja se nastavlja preko stalnih susreta u Londonu, na organizovanim seminarima, raznim dešavanjima koja su organizovali i Unitech i on sam. Elvir dodaje:“ Mogu reći da je Unitech uticao i na razvoj moje..."

Elvir Bajric

“Saradnju sa Unitechom sam započeo pre dve godine kada je u Novom Sadu održan prvi Serbia Fashion Week. Sve pohvale im upućujem što se saradnje tiče. Kako se dogovorimo, tako i bude jer sve što obećaju, ispune. Otvoreni su za saradnju, za dogovor, sugestiju. Imaju vrhunske preparate potrebne za jedan salon. Zastupaju odlične brendove, a TIGI je u samom vrhu."

Petar Kostic

Kostic hair studio

AE Tropical Unitech

O nama

Unitech d.o.o.

Unitech je vodeća firma za distribuciju i prodaju profesionalne kozmetike i opreme za frizerske i kozmetičke salone. Od samog početka i osnivanja 1989. godine težimo ka jednom cilju – a to je zadovoljan kupac.

Počeli smo sa uvozom Wahl mašinica, a onda su usledili ostali renomirani proizvođači. Danas smo generalni distributeri i zastupnici za vodeće svetske brendove  kao što su Tigi, Bed Head, Catwalk, CND, Alter Ego, RR line, Babyliss Pro, Moser, Wahl, Ermila, Balmain, ETI, Ceriotti, Xanitalia, Euro Stil, Fanola, Serical, Kouho, Arcobaleno, Henbor, Pro4u, Thuya, 4Nails, Jaguar...

Naša misija je učiniti vaš život jednostavnim. Nudimo vam kvalitetan asortiman, odličan izbor i povoljne cene. Kao ekskluzivni zastupnici i uvoznici u mogućnosti smo da vam ponudimo stotine visokokvalitetnih artikala po fenomenalnim cenama.
Prodaju naše kompletne ponude vršimo preko veleprodaje i maloprodajnih objekata, putem naših agenata na terenu/ komercijalista, i putem webshop-a.

Unitech je mesto gde ćete pronaći sve što vam je potrebno, i u isto vreme dobiti i kvalitet i pravu informaciju. Mi težimo ka tome da vi budete zadovoljni, želimo da rastemo i razvijamo se zajedno sa vama, da budemo vaš mentor i podrška, da se naš odnos zasniva na uzajamnom poverenju i kreativnom radu. Zadovoljnog klijenta smatramo našim najvećim uspehom!

Čestim akcijama i popustima kao i direktnom isporukom na željenu adresu, održavamo konstantan kvalitet našeg poslovanja.

Dođite i uverite se u kvalitet, poslovnost i ljubaznost našeg osoblja!