Drugi o nama

“„Naša saradnja, iako je počela kroz poslovno okruženje, uvijek je bila veoma personalna i zasnovana na dobrom prijateljstvu“; kaže Elvir Bajrić i ističe kako je poznanstvo počelo pre četrnaest godina jer su u isto vreme Unitech i on postali distributeru brenda TIGI. Sledećih godina saradnja se nastavlja preko stalnih susreta u Londonu, na organizovanim seminarima, raznim dešavanjima koja su organizovali i Unitech i on sam. Elvir dodaje:“ Mogu reći da je Unitech uticao i na razvoj moje..."

Elvir Bajric

“Saradnju sa Unitechom sam započeo pre dve godine kada je u Novom Sadu održan prvi Serbia Fashion Week. Sve pohvale im upućujem što se saradnje tiče. Kako se dogovorimo, tako i bude jer sve što obećaju, ispune. Otvoreni su za saradnju, za dogovor, sugestiju. Imaju vrhunske preparate potrebne za jedan salon. Zastupaju odlične brendove, a TIGI je u samom vrhu."

Petar Kostic

Kostic hair studio

AE Tropical Unitech

RASKID UGOVORA O KUPOVINI ROBE


Dole potpisani kupac _________________(ime i prezime kupca) obaveštavam Vas da raskidam ugovor po kojem sam u Vašoj internet prodavnici unitech.rs, kupio proizvod ____________(vrsta proizvoda), model ____________(oznaka), i to dana________________, po narudžbini broj____________.

Razlog raskidanja ugovora je: ______________________________________________________________________________________________


______________________________________________________________________________________________


___________________________________________________(opisati).
Dana ________________

_____________________________________
(ime i prezime)

_____________________________________
(mesto, adresa)

_____________________________________
(kontakt telefon)

_____________________________________
(e-mail adresa)