OPŠTI USLOVI KORIŠĆENJA

Korišćenjem internet sajta i kupovinom proizvoda preko on-line prodavnice www.unitech.rs potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili , naše uslove korišćenja i da ste saglasni da ih poštujete u celosti.
U slučaju da vam naša pravila ne odgovaraju ili se sa njima ne slažete u potpunosti molimo vas da ne koristite ove stranice. Web sajt www.unitech.rs je vlasništvo kompanije Unitech d.o.o. i kompanija kao vlasnik sajta zadržava sva prava da u bilo koje vreme ažurira, menja i modifikuje uslove korišćenja.

Sav materijal sa sajta www.unitech.rs ne može biti kopiran i korišćen u bilo koje druge svrhe i na bilo koji način bez prethodne dozvole odgovornog lica kompanije Unitech d.o.o.

Svako neovlašćeno korišćenje materijala sa web sajta www.unitech.rs može prekršiti zakone o autorskim pravima, intelektualnoj svojini, zaštitnim znacima i drugim zakonima.

Ukoliko sajt ne koristite po svim lokalnim, republičkim zakonima Republike Srbije i predstavljate se lažnim imenima ili podacima, Unitech d.o.o. ima sva prava da ukine, privremeno obustavi ili modifikuje vaš nalog ili pristup web sajtu ili delovima web sajta bez prethodne najave.

Sav sadržaj i informacije na web sajtu www.unitech.rs su napravljene samo za informativne potrebe i uglavnom su korišćeni opisi proizvoda od strane proizvođača. Slike proizvoda takođe su date zbog informativne upotrebe. Nijanse boja koje su prikazane na slikama ne moraju da odgovaraju potpuno bojama u stvarnosti i zavise od kalibracije boja vašeg uređaja za pregled ovog sajta.
Hvala na poverenju,
Vaš Unitech