MEĐUNARODNA ISPORUKA ROBE

Isporuka naručene robe sa www.unitech.rs je moguća i van granice Srbije po veoma povoljnim cenama putem usluge Post Export. Trošak isporuke robe zavisi od mase paketa i zone u kojoj je država u koju se paket isporučuje ali i od vrednosti pošiljke. Trošak isporuke će vam biti iskazan prilikom naručivanja robe u delu NAČIN ISPORUKE a pre zaključenja narudžbine.

Maksimalna masa paketa za isporuku preko Post Exporta u zemlje regiona ( Hrvatska, Slovenija, Crna Gora, BiH - Republika Srpska i Federacija Bosne i Hercegovine, Makedonija ) je 20 kg.

Maksimalna vrednost robe po jednoj fakturi može biti najviše 1000 eur ( u dinarskoj protivvrednosti )

Nakon isporuke paketa u državu odredište mogući su i eventualni dodatni troškovi carinjenja po lokalnim zakonima i cenovnicima koje propisuje ta države, a koje snosi Kupac. U slučaju da Kupac odbije da preuzme naručeni paket, www.unitech.rs zadržava pravo da od Kupca naplati troškove isporuke i povrata paketa dok će preostali uplaćeni iznos biti vraćen Kupcu.

Rokovi isporuke za međunarodnu isporuku robe kao i trošak isporuke mogu se informativno dobiti i na kalkulatoru PostExport na linku ovde.
U slučaju izvoza robe van teritorije Srbije cene proizvoda sa www.unitech.rs se umanjuju za -16,67% ( cene bez poreza ).

Praćenje statusa poslate pošiljke moguće je preko sledećeg linka ovde unosom odgovarajućeg broja pošiljke.

Za dodatne informacije oko troškova isporuke za određene proizvode možete nas kontaktirati na broj telefona +381216624883 svakim radnim danom u vremenu od 8-16h ili preko maila infoweb@unitech.rs.