JAGUAR Makaze KAMIYU 6,5"

JAGUAR Makaze KAMIYU 6,5"

61.069,00 RSD
104577

Jaguar profesionalne makaze za šišanje proizvede u Japanu. Ergonomskog su dizajna i izrađene su od najkvalitetnijeg japanskog čelika sa legurom kobalta, što obezbeđuje dug radni vek. Japanski čelik garantuje makaze koje su otporne na koroziju, rđu i ostale uobičajene probleme. Takođe, japanski čelik podrazumeva i oštrije ivice makaza koje zahtevaju ređe oštrenje. 

Ofset dizajn je ergonomskog karaktera i omogućava da ruku i lakat držite u nižem položaju, što je generalno udobnije za rad. Posebno su pogodne i popularne za klasično ravno šišanje.

Prsten za palac postavljen je pod uglom, smanjuje trenje i sprečava nastajanje useka na koži usled pritiska, čime omogućava kontrolisano pokretanje makaza. Za još prijatnije i ugodnije šišanje.

Garantuju izuzetno dugotrajnu oštrinu zahvaljujući vrhunskom kovanom čeliku od kog su izrađene. Poseduju vrhunsku formu i preciznost sečiva do stotinu milimetara zahvaljujući CNC tehnologiji brušenja i BLC procesu savijanja u kombinaciji sa podesivim sistemom Smart Spin šrafa koji omogućava neuporedivo lako i precizno šišanje. 

Potpuno integrisane ivice oštrica nude maksimalnu oštrinu i obezbeđuju maksimalnu preciznost šišanja. 

 

Količina:
Na stanju