PASS COL MASK Kolor regenerator VIŠNJA 50ml

PASS COL MASK Kolor regenerator VIŠNJA 50ml

411,00 RSD
102738

Tretman bojenja sa regenerišućim dejstvom za prirodnu i kozmetički bojenu kosu.

Dejstvo:

Specijalna molekularna struktura deluje tako da deponuje čiste pigmente na površinu strukture kose. Njegova kremasta formula neguje kosu i postiže ujednačene rezultate. Boji, regeneriše i daje sjaj kosi.

Formula:

Kiseli pH 3-3,5 je savršen za bojene i tretirane strukture kose. Proizvod ne sadarži amonijak i vodonik peroksid. Spreman za direktnu upotrebu.

U svom sastavu sadrži ulje Inka oraha koje pruža dodatni sjaj. Ovo ulje je izuzetno bogato Omega 3 masnim kiselinama, koje vraćaju elastičnost vlasi i stvaraju film oko kutikule, za izvanredan sjaj. Kosu čini svilenkato nežnom. Pored ulja oraha poseduje i vitamin E, koji prkosi starenju i štiti kosu od oksidativnog stresa.

Benefiti:

Brza i laka primena.

Prilagodljiv i višenamenski proizvod koji trenutno osvežava, pojačava intenzitet i sjaj prirodne i kozmetički bojene kose.

Izjednačava boju kose pre tretmana bojenja, vraća pigmente dužinom kose i na krajevima. Osvežava kozmetičku boju u periodu između odlazaka u salon.

Za sve vrste pramenova, efekat sunca u kosi.

Stvara jedinstveni „fantasy“efekat na posvetljenoj osnovi.

Fleksibilno vreme delovanja, do 15 minuta za ultra intenzivne rezultate.

Ne stvara naslage.

Nijanse se mogu međusobno mešati, za jedinstveni efekat.

Neverovatan sjaj za samo 3 minute.

Može se koristiti posle tretmana minivala ili ispravljanja kose za osvežavanje izbledele boje.

Upotreba:

Koristite rukavice za jednokratnu upotrebu. Nakon pranja kose, na isfrotiranu kosu ravnomerno nanesite Passion Color regenerator uz pomoć češlja. Ostavite da deluje 3-15 minuta u zavisnosti od željenog rezultata a potom dobro isperite. 

Veličina:
Količina:
Na stanju