Distribucija i prodaja profesionalne kozmetike i opreme za frizerske i kozmetičke salone.

BESPLATNA ISPORUKA ZA PORUDŽBINE PREKO 5000,00 DINARA

Na minimalnim zalihama

Šifra:

Pojedinačna cena u koju je uključen PDV od 20%, u iznosu od

Frizerske makaze JAGUAR HERA kombinuju estetiku sa funkcionalnošću i nameću se svojim stabilnim, ergonomskim oblikom kao savršen model makaza za svakog frizera. Makaze za kosu su raznovrsne i omogućavaju sve tehnike šišanja. Ove visoko polirane makaze su posebno pogodne za sečenje preko češlja i prstiju, kao i za sečenje sa prelazima.

 Specijalna obrada kovanog specijalnog čelika obezbeđuje solidnu tvrdoću. Zaobljeno sečivo ovih makaza za kosu pruža stabilan komfor i daje sečivu znatno veću stabilnost. Klasična sečiva sa ravnim uglom rezne ivice pružaju veoma dobru oštrinu.

Kovani specijalni čelik i dodatno očvršćavanje omogućavaju brušenje, što obezbeđuje veoma dobru oštrinu i dugovečnost reznih ivica. Visoko polirana površina ne samo da daje frizerskim makazama atraktivan izgled, već ih čini izdržljivim i lakim za čišćenje.

Zaobljeno sečivo bodeža tela makaze sa konveksnim sečivom nije samo vizuelno atraktivno, već daje sečivu znatno veću stabilnost i samim tim uglađen hod. Sistem šrafova u interakciji sa sečivima izaziva lagan i veoma dobar hod, što čini sečenje makazama prijatnim. Zahvaljujući zaobljenim naslonima za prste na ručkama u posebno ergonomskom „Crane“ dizajnu, ove frizerske makaze udobno leže u ruci i tako rasterećuju mišiće. Mali prst se može udobno postaviti na ergonomski postavljenu kuku za prste, tako da se frizerske makaze mogu bezbedno voditi.

Novi JAGUAR "Smart Click" sistem vijaka je prvi put ugrađen u HERA. Zahvaljujući posebnoj finoj mreži, vijak se može lako i precizno podesiti uz pomoć priloženog ključa za podešavanje. Ovo vam daje optimalno podešavanje tenzije i lako kretanje vaših JAGUAR frizerskih makaza.

Sve frizerske makaze JAGUAR WHITE LINE se isporučuju sa odgovarajućim, visokokvalitetnim prstenovima za umetanje prstiju. Da bismo izbegli tačke pritiska, za naše JAGUAR frizerske makaze koristimo samo kvalitetne prstenove „Made in Germany“.

Uvoznik: Unitech DOO, Mileve Simić 23, 21000 Novi Sad
Zemlja Proizvodnje: NEMAČKA (BEZ POR.)
Proizvođač: UNITED SALON TECHNOLOGIES GmbH

Artikal je dostupan na sledećim lokacijama:

Proizvod je dodat u korpu!

Količina:
Pogledajte Korpu

Obavesti me kad stigne!