Profesionalci, pridružite nam se i ostvarite najbolje uslove za vas i vaše klijente. Kontaktirajte nas!

BESPLATNA ISPORUKA ZA PORUDŽBINE PREKO 5000,00 DINARA

Početna > Kosa > Nega kose > Regeneratori i maske za kosu > ALTER EGO ITALY Hranljiva Maska za kosu CUREGO NOURISH 950ml

Na minimalnim zalihama

Šifra:

Pojedinačna cena u koju je uključen PDV od 20%, u iznosu od

Alterego Nourish linija je dizajnirana kao idealno rešenje za oštećenu i lomljivu kosu. Zahvaljujući svom efektu restrukcije, čini kosu zdravom i svilenkastom. Proizvodi su formulisani od fermentisane pirinčane vode i italijanskih kestena iz organske proizvodnje, koji imaju regenerativni efekat, dajući kosi zdrav i sjajan izgled.

Alterego  Nourish intenzivna maska za regeneraciju je savršen tretman za lomljivu i oštećenu kosu. Ovaj proizvod daje mekoću, ostavljajući kosu sjajnom i revitalizovanom. Idealna za kosu srednje guste, maska nudi rekonstrukciju koja transformiše kosu, čineći je zdravom i svilenkastom.

Ova intenzivna maska za regeneraciju je dizajnirana da neguje, obnavlja i revitalizuje oštećenu i lomljivu kosu. Bogata i kremasta formula prodire u kosu, poboljšava njenu strukturu i daje joj zdrav, sjajan izgled.

Alterego Nourish Hranjiva maska je idealna za srednju do debelu dlaku koja je suva i oštećena . Posebno je pogodna za one koji traže intenzivan tretman koji dubinski hrani i rekonstruiše kosu.

Nežno masirajte kako biste poboljšali apsorpciju. Ostavite da deluje 5-10 minuta.
Dobro isprati.

Uvoznik: Unitech DOO, Mileve Simić 23, 21000 Novi Sad
Zemlja Proizvodnje: ITALIJA
Proizvođač: PETTENON COSMETICS spa

Artikal je dostupan na sledećim lokacijama:

Proizvod je dodat u korpu!

Količina:
Pogledajte Korpu

Obavesti me kad stigne!