Profesionalci, pridružite nam se i ostvarite najbolje uslove za vas i vaše klijente. Kontaktirajte nas!

BESPLATNA ISPORUKA ZA PORUDŽBINE PREKO 5000,00 DINARA

Početna > Kosa > Nega kose > Regeneratori i maske za kosu > ALTER EGO ITALY Hranljivi Losion Leave-In za kosu CUREGO NOURISH 150ml

Na minimalnim zalihama

Šifra:

Pojedinačna cena u koju je uključen PDV od 20%, u iznosu od

Alterego Nourish linija je dizajnirana kao idealno rešenje za oštećenu i lomljivu kosu. Zahvaljujući svom efektu restrukcije, čini kosu zdravom i svilenkastom. Proizvodi su formulisani od fermentisane pirinčane vode i italijanskih kestena iz organske proizvodnje, koji imaju regenerativni efekat, dajući kosi zdrav i sjajan izgled.

Regenerator bez ispiranja iz linije Alterego Nourish je višestruko koristan tretman za regeneraciju, posebno formulisan za oštećenu i lomljivu kosu. Obogaćen organskim italijanskim kestenom, ovaj proizvod nudi hranljivo dejstvo koje kosu čini mekom, sjajnom i lakom za rukovanje.

Ovaj regenerator koji se ne ispira je dizajniran da hrani, raspetljava i olakšava oblikovanje kose. Posebno je koristan za popravku oštećene kose, povećanje njenog sjaja i poboljšanje mekoće.

Alterego Nourish regenerator koji se ne ispira je idealan za oštećenu, lomljivu i kosu pod stresom. Pogodan je za sve tipove kose kojima je potreban tretman za negu, nudeći odlične rezultate na kosi srednje debljine.

 

Na kosu osušenu peškirom, ravnomerno rasporedite proizvod po dužini i krajevima. Ne ispirati.
Nastavite sa željenim stajlingom.

Uvoznik: Unitech DOO, Mileve Simić 23, 21000 Novi Sad
Zemlja Proizvodnje: ITALIJA
Proizvođač: PETTENON COSMETICS spa

Artikal je dostupan na sledećim lokacijama:

Slični proizvodi

Proizvod je dodat u korpu!

Količina:
Pogledajte Korpu

Obavesti me kad stigne!