Distribucija i prodaja profesionalne kozmetike i opreme za frizerske i kozmetičke salone.

BESPLATNA DOSTAVA ZA PORUDŽBINE PREKO 5000,00 DINARA

Početna > Kosa > Nega kose > Regeneratori i maske za kosu > CW OATMEAL & HONEY Maska za kosu 200g

Na minimalnim zalihama

Šifra:

Pojedinačna cena u koju je uključen PDV od 20%, u iznosu od

Tigi Bed Head intenzivna maska za oštećenu kosu sa ovsenom kašom i medom je idealna maska za negu oštećene kose, kako bi vaša kosa ostala negovana i blistava.

Zahvaljujući ovoj maski vaša kosa će dobiti sve što joj je neophodno da ostane nahranjena, mekana i blistava. Ova maska pomaže da kosa koja je stradala od spoljnih faktora ili toplote ponovo zablista. Brzo i efikasno unapređuje teksturu vaše kose i posebno neguje krajeve kako bi sprečila njihovo pucanje.  Trenutno oporavlja vašu kosu i pomaže joj da dostigne svoj pun potencijal.

Bagremov med, pšenični protein i vitamin E idealna su kombinacija za suvu i oštećenu kosu i vraćaju joj izgubljenu vlagu i sjaj. Kosa ostaje meka, svilenkasta i glatka.

Nakon pranja kose, kosu dobro iscedite i nanesite masku na mokru kosu od polovine ka krajevima i ostavite da deluje 3-5 minuta. Nakon toga temeljno isperite kosu i nastavite dalje korake nege i stilizovanja.

VODA, CETEARIL ALKOHOL, DIMETIKON, STEARAMIDOPROPIL DIMETILAMIN, MLEČNA KISELINA, BEHENTRIMONIJUM HLORID, GLICERIN, DIPROPILEN GLIKOL, FENOKSIETANOL, MINERALNO ULJE (PARAFINUM TEČNOST/HUILE MINERALE), MIRIS
Uvoznik: Unitech DOO, Mileve Simić 23, 21000 Novi Sad
Zemlja Proizvodnje: SAD
Proizvođač: UNILEVER UNITED STATES INC

Artikal je dostupan na sledećim lokacijama:

Slični proizvodi

Proizvod je dodat u korpu!

Količina:
Pogledajte Korpu

Obavesti me kad stigne!