Distribucija i prodaja profesionalne kozmetike i opreme za frizerske i kozmetičke salone.

BESPLATNA DOSTAVA ZA PORUDŽBINE PREKO 5000,00 DINARA

Na minimalnim zalihama

Šifra:

Pojedinačna cena u koju je uključen PDV od 20%, u iznosu od

J-ANGO makaze za kosu nisu samo karakteristične u pogledu preciznosti, već i u smislu udobnosti i ergonomije. Visokokvalitetni mat crni premaz sa sofisticiranim laserskim graviranjem daje ovim makazama za kosu „cool“ izgled. J-ANGO ima svojstva sečenja karakteristična za Jaguar WHITE LINE: rezna ivica sa ravnim uglom sečenja za odličnu oštrinu. Zaobljeno sečivo na gornjoj strani obezbeđuje posebno visoku stabilnost i izuzetno glatko delovanje.

Dodatni fini mikro-nazubljeni nazubljeni na vrhu sečiva precizno usmeravaju kosu prilikom šišanja bez pomeranja, što olakšava kreiranje preciznih „fade“-ova i preciznih kontura brade za muškarce. Veličina makaza od 7,0" omogućava efikasan rad i uštedu vremena. Klasičan položaj drške makaza za kosu obezbeđuje tradicionalan osećaj pri šišanju.

Kovani specijalni čelik omogućava oštrinu oštrice, što rezultuje veoma dobrom oštrinom. Visokokvalitetni mat crni premaz ne samo da daje makazama za kosu atraktivan izgled, već nudi i zaštitu od alergija na nikl.

Zaobljeno sečivo bodeža JAGUAR J-ANGO tela makaze sa konveksnim sečivom nije samo vizuelno atraktivno, već daje sečivu znatno veću stabilnost i samim tim uglađeno delovanje. U kombinaciji sa sečivima, sistem šrafova obezbeđuje lako i odlično manevrisanje, čineći sečenje makazama za kosu prijatnim iskustvom. Zahvaljujući zaobljenim naslonima za prste na ručkama u posebno ergonomskom „Crane“ dizajnu, ove frizerske makaze udobno leže u ruci, opuštajući mišiće. Mali prst se može udobno postaviti na ergonomski oblikovanu kuku za prste, omogućavajući bezbedno vođenje frizerskih makaza.

Novi JAGUAR "Smart Click" sistem vijaka je instaliran u JAGUAR J-ANGO. Zahvaljujući specijalnom finom podešavanju, vijak se može lako i precizno podesiti pomoću priloženog ključa. Ovo vam daje optimalno podešavanje tenzije i lako kretanje vaših JAGUAR makaza.

Sve JAGUAR WHITE LINE makaze za kosu se isporučuju sa odgovarajućim, visokokvalitetnim prstenovima za prste. Da bismo izbegli tačke pritiska, za naše JAGUAR frizerske makaze koristimo samo kvalitetne prstenove „Made in Germany“.

 

   

  

Uvoznik: Unitech DOO, Mileve Simić 23, 21000 Novi Sad
Zemlja Proizvodnje: NEMAČKA (BEZ POR.)
Proizvođač: UNITED SALON TECHNOLOGIES GmbH

Artikal je dostupan na sledećim lokacijama:

Proizvod je dodat u korpu!

Količina:
Pogledajte Korpu

Obavesti me kad stigne!