Distribucija i prodaja profesionalne kozmetike i opreme za frizerske i kozmetičke salone.

Poštovani kupci, obaveštavamo vas da zbog praznika online tim i call centar neće raditi od 01. do 06. maja. Sve pošiljke poručene u tom periodu biće na isporuci od 07. maja.

Na minimalnim zalihama

Šifra:

Pojedinačna cena u koju je uključen PDV od 20%, u iznosu od

Jaguar profesionalne makaze za šišanje proizvede u Japanu. Ergonomskog su dizajna i izrađene su od najkvalitetnijeg japanskog čelika sa legurom kobalta, što obezbeđuje dug radni vek. Japanski čelik garantuje makaze koje su otporne na koroziju, rđu i ostale uobičajene probleme. Takođe, japanski čelik podrazumeva i oštrije ivice makaza koje zahtevaju ređe oštrenje. 

Ofset dizajn je ergonomskog karaktera i omogućava da ruku i lakat držite u nižem položaju, što je generalno udobnije za rad. Posebno su pogodne i popularne za klasično ravno šišanje.

Prsten za palac postavljen je pod uglom, smanjuje trenje i sprečava nastajanje useka na koži usled pritiska, čime omogućava kontrolisano pokretanje makaza. Za još prijatnije i ugodnije šišanje.

Garantuju izuzetno dugotrajnu oštrinu zahvaljujući vrhunskom kovanom čeliku od kog su izrađene. Poseduju vrhunsku formu i preciznost sečiva do stotinu milimetara zahvaljujući CNC tehnologiji brušenja i BLC procesu savijanja u kombinaciji sa podesivim sistemom Smart Spin šrafa koji omogućava neuporedivo lako i precizno šišanje. 

Potpuno integrisane ivice oštrica nude maksimalnu oštrinu i obezbeđuju maksimalnu preciznost šišanja. 

 

Uvoznik: Unitech DOO, Mileve Simić 23, 21000 Novi Sad
Zemlja Proizvodnje: JAPAN
Proizvođač: UNITED SALON TECHNOLOGIES GmbH

Artikal je dostupan na sledećim lokacijama:

Proizvod je dodat u korpu!

Količina:
Pogledajte Korpu

Obavesti me kad stigne!