Distribucija i prodaja profesionalne kozmetike i opreme za frizerske i kozmetičke salone.

Poštovani kupci, obaveštavamo vas da zbog praznika online tim i call centar neće raditi od 01. do 06. maja. Sve pošiljke poručene u tom periodu biće na isporuci od 07. maja.

Početna > Kosa > Električni aparati > Mašinice i trimeri za šišanje > Mašinica za šišanje MOSER GENIO PRO FADING EDITION

Na minimalnim zalihama

Šifra:

Pojedinačna cena u koju je uključen PDV od 20%, u iznosu od

Moser Genio Pro Fading Edition profesionalna bežična mašinica za šišanje sa 2 XL litijum jonskom baterijom. Poseduje" Fading edition" nož koji je posebno dizajniran i namenjen za kratku frizuru i šišanje uz glavu. Zahvaljujući visini šišanja od 0,5 – 2 mm i izuzetno malom uglu pod kojim je postavljen donji nož, mašinica vam omogućava da radite veoma blizu kože glave, da radite brzo i efikasno u predelu gde je kosa kratka. Neprekidan rad joj omogućava najnovija litijum jonska tehnologija upakovana u dve veoma snažne baterije, koje su čak 3x trajnije, bez memorijskog efekta. Veliki broj obrtaja, čak 5.750 u min omogućava brzo i precizno šišanje. Ergonomskog je dizajna, izuzetno lagana i tiha. Ima ugrađen LED indikator koji pokazuje nivo napunjenosti baterije.  

KARAKTERISTIKE

DC motor, 5.750 oscilacija u minuti

Širina noža: 46 mm

Dužina šišanja: 0,5-2 mm

Napajanje: 100-240 V, 50-60 Hz

Vreme trajanja baterije u radu: 105 min

Vreme punjenja baterije: 80 min

Dužina kabla: 3 m

Težina: 280 g

Dimenzije: 180 × 47 × 42 mm

Set sadrži mašinicu, 2 XL bateriju, 4 graničnika (1.5 mm, 3 mm, 4.5 mm, 6 mm), punjač, postolje, četkicu i ulje za podmazivanje. 

Uvoznik: Unitech DOO, Mileve Simić 23, 21000 Novi Sad
Zemlja Proizvodnje: NEMAČKA (BEZ POR.)
Proizvođač: WAHL GmbH

Artikal je dostupan na sledećim lokacijama:

Proizvod je dodat u korpu!

Količina:
Pogledajte Korpu

Obavesti me kad stigne!