BLONDEGO GENTLE PROTECTIVE Blanš 500g

BLONDEGO GENTLE PROTECTIVE Blanš 500g

4.440,00 RSD
104412

Nežan, zaštitni izbeljivač/blanš od brenda Alter Ego Italy. 

Kompaktni ljubičasti puder za sigurno izbeljivanje u samo jednom koraku,  pri čemu kosa ostaje zaštićena. Napravljen je posebnom tehnologijom i namenjen svima koji često izbeljuju kosu. Formula je  obogaćena ljubičastim mikropigmentima sa neutrališućim dejstvom. Posvetljava kosu do 7 tonova. Ovo je prvi proizvod koji garantuje maksimalno izbeljivanje u samo jednom koraku dok  fiziološko stanje kose ostaje nepromenjeno. Kosa je vidljivo restruktuirana, hidrirana i disciplinovana.

Upotreba: nosite zaštitne rukavice  tokom pripreme, nanošenja i ispiranja proizvoda. Dobro promućkajte pre upotrebe. Određenu količinu blanša u nemetalnoj posudi (20-50g) pomešajte sa Alter Ego Italy hidrogen peroksidom u odnosu  1:2. Smesu potom nanesite na kosu i ostavite da deluje dok ne dostignete željeni nivo posvetljenja. Maksimalno vreme delovanja smese na kosi je 40 min. Ukoliko proizvod koristite za izvlačenje pramenova nemojte ga nanositi na kožu glave. Preporuka je da se koristi krema za zaštitu kože glave. Pobrinite se da sklonite kosu sa lica tokom delovanja ovog proizvoda. Nakon što ste dostigli željeni nivo posvetljenja proizvod dobro isperite i operite kosu šamponom.

Upozorenje: proizvod nemojte koristiti na osetljivoj, oštećenoj ili iritiranoj koži. Ne koristite proizvod na trepavicama ili obrvama. Proizvod je namenjen isključivo za upotrebu na kosi. Ukoliko proizvod dođe u kontak sa očima, oči odmah isperite sa mlazom vode. Ne koristite proizvod na temperaturama preko 30C ili u blizini izvora toplote. Ne zagrevajte kosu tokom delovanja ovog proizvoda. Preporuka je da se uradi test osetljivosti 48 h pre primene proizvoda. Čuvajte proizvod na hladnom i suvom mestu, na temperaturi ispod 30C. Proizvod je pogodan i za vegane. Bez silicijuma i parafina. Formula je patentirana u Italiji. Samo za profesionalnu upotrebu.  

Količina:
Na stanju