• Na sniženju

LE Superbonder brzi sušač lepka nakon tretmana 15ml

LE Superbonder brzi sušač lepka nakon tretmana 15ml

2.816,00 RSD Ušteda 56,16%
6.424,00 RSD
113210

Novi, revolucionarni proizvod koji vezivanje trepavica dovodi do maksimuma! Ako vaši klijenti imaju problema sa vezivanjem i držanjem trepavica, onda vam je ovaj proizvod neophodan!

* Deluje sa SVAKIM lepkom

* Ekonomičan je  – 1 flašica pokriva 150 – 200 klijenata!

* Rok trajanja je 12 meseci od otvaranja

* Pogodan kako za klasične trepavice tako i za povećanje volumena

* Suši cijanokrilat čineći ga fleksibilnim

* Povećava vezivnu moć za do 30%

* Smanjuje iritaciju

* Proizveden u  EU, u skladu sa propisima EU

* Veoma efikasno suši lepak  – BEZ naglog sušenja

* Idealan je za klijente koji danima nakon tretmana pate od iritacije očiju

* Klijent može da pokvasi trepavice 3 minute nakon tretmana

* Smanjuje osetljivost očiju

Kako deluje?

Isparenja koja ispušta lepak su glavni krivac za izazivanje iritacije. Kada koristite Superbonder sve veze se momentalno suše i zaustavljaju isparavanje, što za rezultat daje mnogo manji stepen iritacije očiju klijenta nakon tretmana, a isto tako poboljšava vezivanje nadograđenih trepavica!

Superbonder povećava elastičnost tačaka na koje se lepe nadograđene trepavice, što iz čini nežnim na dodir, prelaz se ne oseti, a nadogradnja je mnogo otpornija na lomljenje. Inače osušeni cijanokrilat nije mnogo fleksibilan, što je jedan od razloga zašto trepavice nakon određenog vremena otpadaju.  Kada se lepak fiksira vodom  (vlažnost vazduha, nanomister ili nebulizer) proces fiksiranja započinje od spoljnog sloja i vlažnost ostaje u lepku.  

Superbonder se meša sa cijanokrilatom u lepku, i počinje proces fiksiranja iznutra, izbacujući vlagu i stvarajući čvršću vezu.

Ako koristite Superbonder, nanomister ili nebulizer na kraju tretmana vam više neće trebati!

Isto tako, dok fiksiranje vodom ostavlja površinu lepka poroznom,  Superbonder zatvara pore na površini lepka, i na taj način omogućava da isparenja iz lepka ostanu sadržana u vezama. Porozna površina izaziva isparenja koja se oslobađaju čak i kada se cijanokrilat osuši i fiksira.

Ako ste ikada imali klijenta čije oči postanu iritirane nekoliko dana nakon tretmana nadogradnje trepavica, razlog je upravo taj! Kontinuirano isparavanje lepka dovodi do iritacije očiju, dok fiksirane i zatvorene pore lepka  to sprečavaju čime maksimalno smanjuju iritaciju.

Takođe, isparavanjem lepak gubi svoja vezivna svojstva.

Kada se zaustavi isparavanje, vezivna svojstva su mnogo bolja i dugotrajnija.

Bolja vezivna moć se takođe postiže i dodavanjem sastojaka koje cijanokrilat čine fleksibilnim.

Ovo je još jedan od razloga zašto nadograđene trepavice otpadaju pre vremena! Kada dodirnemo trepavice, mehanički uticaj slabi lepljive veze. Povećavanjem fleksibilnosti, nadograđene trepavice su manje osetljive na dodir. 

Kako se Superbonder koristi?

Sačekajte da prođe 2 minute nakon što ste postavili trepavice. Iscedite 1 malu kapljicu Superbondera  na mikrofiber četkicu i pređite preko tačaka lepljenja. Tačke lepljenja ne treba natapati, dovoljno je samo malo proizvoda koji se potom razliva i upija! Pustite da se osuše na prirodnom vazduhu i vaše trepavice ćete moći pokvasiti već nakon 3 minute! Na ovaj način vaši klijenti mogu odmah da se umivaju, kvase trepavice, tuširaju se ili idu na plivanje – što inače ne bi mogli da rada bez upotrebe Superbondera.

Količina:
Poslednji proizvodi na lageru